RSS Feed

Sjokoladekurs for barn

Posted on

Nå har jeg hatt mine første kurs for barn i alderen 6-12 år (yngre kan bli med om de har begynnt på skolen) i følge med en voksen. Og det var veldig gøy!  fargerike kuler

Alt på kurset er uten melk, sukker og gluten + økologisk. Og tilpasset barnas smak 🙂

Jeg elsker barn. Det er veldig givende å holde kurs for barn. De blir så inspirerte og vi har det veldig gøy.  Samtidig som det også er fokus på å lære. Jeg tror flere av de voksne også ble inspirert, for flere spurte om  jeg snart skulle holde flere kurs for barn. Derfor har jeg satt opp et julekurs også. Les mer her : 


https://www.deltager.no/julekursforbarn14122013

På julekurset lager vi blant annet sunne pepperkaker og marsipan med sjokoladetrekk. Mmm ….det blir her også mye godt å ta med hjem. Og en hyggelig opplevelse for liten og stor.

Litt mer om sjokoladekurset: På kurset lærer barna og de voksne å lage fargerike sjokoladekuler, lys sjokolade (som barn elsker. Jeg har prøvd den ut nøye 🙂 ) og enkle & næringsrike hverdagsdesserter. Barna er med på å lage sjokoladekuler og konfekt. Og lager også litt ekstra som de kan ta med hjem.

Det er i dag stor økning i antall barn som utvikler diabetes, blir plaget av overvekt, allergier og andre sykdommer som kan påvirkes av kostholdet.  Mange unge spiser veldig mye sukker og tilsetningsstoffer. På kurset læres gode erstatninger for usunn sjokolade/desserter, som smaker like godt. Og som det også er gøy for familien å lage sammen. Det er fokus på enkle oppskrifter som det er realistisk å lage i hverdagen.

kokos med farge 1

Kurset kan være en inspirasjon for hele familien. En voksen kan komme sammen med to barn. Eller kanskje hele familien har lyst til å dele noe inspirerende og morsomt.

Neste kurs holdes onsdag 20. november kl 17-19 i Oslo sentrum. Info/påmelding her:


https://www.deltager.no/Kursforbarn20112013

Inkludert i kurset er kunnskap om ulike søtningsmidler, bruk av superfoods til barn og et innholdsrikt oppskrifshefte.

Velkommen til en hyggelig kveld 🙂

Konfekt på fat

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: