RSS Feed

Magisk raw food cafè på Oslo ângsbackafestival

Posted on

1. mai ble Oslo Ângsbackafestival arrangert for første gang. Les mer om Ângsbacka på http://www.angsbacka.se – et fantastisk sted i Sverige med spennende kurs og festivaler. Denne festivalen ble arrangert  på Røa med Raw food cafè i regi av Madhu´s magiske mat. Dette var en stor suksess! Det kom rundt 150 glade mennesker som koste seg med mini workshops, dans, sang, raw food, open stage og mer.

Raw food cafèen var veldig populær, på menyen hadde vi blant annet gourmet raw eplepai med vaniljekrem (avbildet ovenfor). Eplene i paien er marinert, dehydrert og rehydrert for å gi ønsket smak og konsistens. Yum!

Lakriskuler med karob og mynte var også på dessert menyen, i tillegg til blåbær- sjokoladekake og limepai. Her er oppskriften! De er absolut min favoritt for tiden. Jeg tror mange gravide elsker lakris! Hjelper mot kvalme.

4 dl mandler

3 ss karob

3,5 ss lakrispulver

2 ml salt

3ss daddelpaste eller daddler

2 ss kokosolje

2,5 ss honning

10 peppermynteløv eller 2 mynte dråper

Nøtter kjøres i kjøkkenmaskin til de er finmalt, så tilsettes resten. Lag kuler og nyt!

Avbildet nedenfor er den indiske tallerkenen vi serverte med indisk currygryte med cashew masala saus, raita, pastinakk & blomkålris og salat med tahinidressing. Denne smakfulle retten kan du nyte på Helt rå, raw food cafè i Sandvika http://www.heltraa.no

Gleder meg til neste Oslo Ângsbackafestival, dette var gøy 😉

Reklamer

9 responses »

  1. Beathe Disington

    Jeg er litt lei meg fordi denne begivenheten gikk meg forbi, jeg hadde lest om det og tenkt at jeg skulle ta med meg barnebarna og komme til Røa, men glemte det. Kan jeg få e-postmelding når noe skjer ? mvh Beathe

    Svar
  2. Hei.

    Jeg bor på Røa og dessverre gikk dette meg også forbi. Jeg vil gjerne også bli ført opp på emaillisten slik at jeg kan få med meg neste festival i november.Jeg sender en mail til din adresse slik du ber om.

    Svar
  3. Fin blogg! : )
    Hvor kjøper du lakrispulver?

    Birgitte, comeclean.no

    Svar
    • Hei Birgitte. Jeg kjøper lakrispulver på Røtter dersom jeg bare skal ha en liten boks, eller i hele esker via Alternativ mat, dersom jeg skal ha mye 😉

      Svar
  4. Hei Madhu! Dette er en kjempefin blogg, takk så mye. Håper du holder nyt kurs snart, jeg bare elsker å lage raw, men fint med litt øvelse under kyndig veiledning. Mange spørsmål underveis..Indisk mat er min store favoritt, jeg skulle så gjerne hatt oppskrift!! jeg spiste den på Helt Rå i sommer, men den er for tiden ikke på menuen.Regner med at du har dine grunner til å ike legge ut oppskriften, men har du evt noen andre indiske??

    Cecilie

    Svar
    • Hei Cecilie
      Takk for tilbakemelding 😉 Beklager sent svar. Nå er min mammapermisjon over, og jeg starter opp med kurs igjen sommer/høst. Det kommer snart en oversikt over sted og dato. Det er godt mulig jeg legger ut en indisk oppskrift her på bloggen snart. Gleder meg til å blogge mer fremover. Håper vi ses på kurs 😉

      Svar
  5. Hei!
    Hva slags lakrispulver bruker du?
    Jeg har lakrisrotpulver fra urtekram og lakrispulver fra Johan Bülow. Usikker på hvilket jeg skal bruke..
    Hva anbefaler du?
    Takk 🙂

    Svar
    • Hei Andrea. Jeg har brukt forskjellige typer lakrispulver, men har ingen favoritt (alle smaker godt ;). Har merket at det er noe forskjell på smak, særlig at det er forskjell på en boks som er nyåpnet (har mer aroma) enn en som har stått en stund. Kjøpte nylig lakrisekstrakt pulver fra Urtegaarden som jeg gleder meg til å teste ut. Lykke til 😉

      Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: